17 Aralık 2010 Cuma

Aile Geçimsizliğine Karşı Dualar

Bir ailede geçimsizliği, anlaşmazlığı gidermek için
1 Fatiha 3 İhlas okuyup Peygamber efendimize ailesine ve ashabına hediye edilir daha sonra sabah ve akşam

Hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi
tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym

duasını yedişer defa okuyan kişinin ailesi huzura kavuşur.

Her kim Saff Suresi'ni 70 defa okursa ailesi huzura ve rahatlığa kavuşur.

Saff Suresi

14 Aralık 2010 Salı

Sevgi Kazanmak İçin

El Vedûd esma-ı şerifinin duasını okuyan kişi; insanların sevgilerini kazanır onların gözlerine sevimli görünürler ve herkes tarafından sevilirler.

El Vedûd İsmi Şerifinin Duası

Ya vedudu entellezi a’lente sirrel mahabbeti velmeveddeti fi kulubi ehlil esrari ve entellezi ekmelte zevatittalibiyne binuril envari tecelleyte bil’ızziddaimi vennuri kaaimi alel ervahı ve eleftel eşbaha ve azhertel insane bitekmiyli meratibil beyani ve ente teziydül ihsani liehlil velayeti ve muıyni bire’fetikeddaimeti liehlil iydani bi’marifeti ve husnerriayeti es’elüke Allahümme bicemiyli alaike ve ceziylü na’maike en tec’aleni min evliyaike elleziyne hüm fi faadlike ve nı’maike mütena’ ımune ve leke zakirune ve lina’maike şakirune ve ileyke ayibune ve ehıyni hay bike fi kabuli nuri vechike ve cudike biahsenil mededi hatta la eteharrüke illa bike ve la eskünü illa ileyke ve la ahızun illa mike feentel mümidü liehlil irfani ve entel mükemmilü limen akbele aleyke bil’imtinani.

7 Aralık 2010 Salı

Karı Koca Arasında ki Sevgiyi Arttırmak İçin

Arası bozuk olan karı kocanın sevgilerini ve muhabbetlerini arttırmak için Taha Suresi 39. Ayeti 41 defa okunduğu zaman aralarında ki muhabbet ziyadeleşir.

Taha Suresi 39. Ayet

أَنِ اقْذِفِيهِ فِي التَّابُوتِ فَاقْذِفِيهِ فِي الْيَمِّ فَلْيُلْقِهِ الْيَمُّ بِالسَّاحِلِ يَأْخُذْهُ عَدُوٌّ لِّي وَعَدُوٌّ لَّهُ وَأَلْقَيْتُ عَلَيْكَ مَحَبَّةً مِّنِّي وَلِتُصْنَعَ عَلَى عَيْنِي


Okunuşu


Enıkzifîhi fît tâbûti fakzifîhi fîl yemmi felyulkıhil yemmu bis sâhıli ye’huzhu aduvvun lî ve aduvvun leh(lehu), ve elkaytu aleyke mehabbeten minnî ve li tusnea alâ aynî.

Manası

(Onu sandığa koymasını, sonra onu denize (Nil Nehri'ne) bırakmasını (vahyetmiştik). Böylece deniz, onu sahile atsın, Benim ve onun düşmanı, onu alsın. Ve gözümün önünde (korumam altında) yetiştirilmen için sana, Kendimden muhabbet (sevgi) verdim.

4 Aralık 2010 Cumartesi

Maddi Sıkıntıdan Kurtulmak İçin

Maddi anlamda sıkıntı çektiğinizde, işlerinizi kötü gittiğinde ve paraya ihtiyacınız olduğunda Tevbe Suresi 128. ve 129. ayetlerini herhangi bir sayı ve güne bağlı kalmadan aklınıza geldiğinde okuyun. Mümkün mertebe çok tekrar etmeye çalışın. Biiznillah sıkıntılarınızdan kurtulur, ihtiyaçlarınıza kavuşursunuz.

Tevbe Suresi 128. ve 129. Ayet

 لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ

فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُلْ حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ

Okunuşu 
128- Lekad câekum resûlun min enfusikum azîz(azîzun), aleyhi mâ anittum harîsun aleykum bil mu’minîne raûfun rahîm(rahîmun).


129- Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).


Manası

2 Aralık 2010 Perşembe

Sevgili İle Arayı Düzeltmek İçin

Sevdiğiniz ile küsseniz ve aranızı düzeltmek istiyorsanız, sabahları kuşluk vaktinde 2 rekat namaz kıldıktan sonra Yasin Suresinin ilk "mübin" ine kadar 53 defa okuyun. Yani ilk sayfayı 53 defa okuyacaksınız, sureyi tamamlamayacaksınız. Bu formül tecrübe edilmiştir ve çok kişi faydasını görmüştür.

Yasin Suresi İlk Sayfası:




Okunuşu

1. Yasın
2. Vel kur'anil hakiym
3. İnneke le minel murseliyn
4. Ala sıratım müstekıym
5. Tenziylel aziyzir rahıym
6. Li tünzira kavmem ma ünzira abaühüm fehüm ğafilun
7. Le kad hakkal kavlü ala ekserihim fehüm la yü'minun
8. İnna cealna fı a'nakıhim ağlalen fe hiye ilel ezkani fehüm mukmehun
9. Ve cealna mim beyni eydihim seddev ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsırun
10. Ve sevaün aleyhim e enzertehüm em lem tünzirhüm la yü'minun
11. İnnema tünziru menittebeaz zikra ve haşiyer rahmane bil ğayb fe beşşirhü bi mağfirativ ve ecrin kerım
12. İnna nahnü nuhyil mevta ve nektübü ma kaddemu ve asarahüm ve külle şey'in ahsaynahü fı imamim mübiyn

Manası:

Şahmeran Duası

Anadolu da çoğu kişi tarafından bilinen bir duadır. Bu dua evlere yılan gelmemesi, tarlada çalışanları yılanların rahatsız etmemesi gibi amaçlarla okunduğu gibi aynı zamanda bereket, bolluk ve dilek için de okunuyor.
Duayı 21 gün boyunca birer defa okumak yeterlidir.

Dua: